♫♫
Dnevnik jedne plavuše

made:~honeeybee
visits:1986
20.03.2017.

ko o kome-Nives o dijeti

nego da, kako započeti? dijeta, proljeće, ljeto je blizu. Oni koji me prate na instagramu znaju da sam počela s vježbanjem, pripremama za ljeto, ništa specijalno nego se malo stegnuti. Nego što kada te uhvate oni dani pa jedeš nenormalno, kada ne možeš zatvoriti usta, nego postaneš usisavač? Onda dođeš na blogger i jadaš se drugima. Iako će se sada naći neke osobe kojima to nije jasno, ali vjerovatno te osobe imaju 175 i 55 kilograma. Sorry ti! Meni nije dana ta visina, a kilogrami kao da se povećaju čim udahnem zrak. Takva sam. I sada sam u depri, jer jedem gluposti, ležim u krevetu, a vani je prekrasno vrijeme. Prvi dan proljeća, iako neki tek od sutra računaju. Zapravo meni je ujutro bilo toliko vruće da sam pomislila da je došlo ljeto, a ne proljeće. Jer why not??
Uglavnom, odlučila sam da trebam negdje nešto pisati, pustiti misli iz duše. Nekad ne želim jer znam da većina ljudi iz stvarnog života čita ovaj blog, pa ono nije nekad baš za sve napisati, ali ne pišem o njima već o sebi, tako da. Nikoga neću uvrijediti pisanjem, tako da.
Sjećam se da sam blogger počela pisati u prvom srednje, bila je druga stranica, kada mi je služio kao vodič za mršavljenje, jer moj jedini problem je kako smršavjeti? Oduvijek se borim s viškom kilograma i iskreno ne sjećam se kad sam zadnji put nešto pojela a da mi nije bilo u glavi ( ne smiješ to, gle koliko ugljikohidrata, danas si rekla bez slatkog, prekasno je za to,) ili slično. Možda je to neka vrsta bolesti ili nečega,ali eto. Bilo je dana kada sam pojela samo jedan kreker u danu, ali više toga nema. Sada se trudim više jesti zdravo, vježbati, zadajem si ciljeve koji su bolji od prošlih.
Smisao ovog posta, pa ne znam dali još postoji. Smisao je taj da sam sad ovdje olakšala dušu koliko je to moguće. Možda nitko neće pročitati ovo do kraja, ali ako netko pročita bit će mi drago.  Od sad pišem što je više moguće :)

Ukoliko želite biti što više u toku, možete me zapratiti na instagram stranici : https://www.instagram.com/nives007/  - nives007 :))